Geachte Bezoeker,

Ondergetekende is sedert een aantal jaren bezig met het verzamelen van wieleruitslagen. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een  database. Aangezien deze database een behoorlijke omvang heeft bereikt, heb ik in februari 2005 besloten hem raadpleegbaar te maken via het Internet.

De invalshoek voor deze site is de wielrenner, de door hem gereden wedstrijden en de daarbij behaalde resultaten. Alle beschikbare uitslagen worden in de database opgenomen, ongeacht of het nu de 1e of de 123e plaats betreft. De uitslagen kunnen betrekking hebben op wedstrijden op de weg, in het veld of op de baan.

Ik ben mij ervan bewust dat de thans beschikbare gegevens verre van volledig zijn. Het kan voorkomen dat van een wedstrijd slechts één of een beperkt aantal resultaten beschikbaar zijn. Mocht u constateren dat de gegevens van bepaalde wielrenners en/of uitslagen ontbreken, waarover u de beschikking heeft, aarzel dan niet maar mail ze via contact. Dit mogen zowel erelijsten van bepaalde wielrenners als (gedeeltelijke) uitslagen van wedstrijden zijn.

Met vriendelijke groet
Ben Delemarre